Glasherstel in Rotterdam

Het herstellen of repareren van verschillende soorten glas is geen enkel probleem voor een glaszetter van Glasherstel Spoed. Als specialist op het gebied van glas in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam hebben wij namelijk jarenlange ervaring met glasreparatie. Afhankelijk van het soort beschadiging kunnen wij uw ruit in nieuwstaat herstellen of zullen wij een vervangend stuk glas plaatsen. Sommige schade is simpelweg niet meer te herstellen; denk aan putten, zeer diepe krassen of barsten. Indien gewenst kunnen wij u meteen adviseren over een ander type glas. Zo kan een beschadigde ruit een goede reden zijn om eindelijk eens veiliger of zuiniger glas te laten zetten. Op langere termijn bespaart u hiermee veel geld.

Ruitreparatie mogelijkheden

Ons glasbedrijf kan u in Rotterdam vele mogelijkheden bieden op het gebied van ruitreparatie. Iedere grote of kleine klus pakken wij op korte termijn aan. Laat ons via 010 - 798 00 51 weten wat uw probleem is, dan zorgen wij snel voor een oplossing. Eventueel kunnen wij eerst ter plaatse de situatie komen bekijken.

Bij spoed zijn wij dankzij onze spoedservice in Rotterdam en omgeving altijd bereikbaar. 24 uur per dag, en 7 dagen per week kan een van onze monteurs bij u langskomen voor vakkundig glasherstel. Bel direct!